Telefon: 40 40 55 00

Teglvænget 78, Als
9560 Hadsund

Nyt tag af eternit, tagpap eller tegl eller en tagrenovering​

Er det blevet tid til et nyt tag eller blot en tagrenovering? Hos Tømrerfirmaet Jørn Bech tilbyder vi alt fra tagrenovering til et nyt tag af for eksempel eternit, tagpap eller tegl. Vi har 30 års erfaring med tagarbejde, og vi har kunder i blandt andet Als, Hadsund, Aalborg og mange andre steder.

Vi tilbyder eternittag, tagpaptag og tegltag med videre

​Vi udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, renoverer gamle tage, opsætter ovenlysvinduer og kviste samt foretager grundigt tageftersyn.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Tegltag
  • Eternittag
  • Tagpaptag
  • Betontagstenstag
  • Andre former for nyt tag.

Hvad koster et nyt tag?

​Vores priser for et nyt tag, tagrenovering eller andet tagarbejde afhænger af flere faktorer såsom omfang, taghældning og tagtype. Mulighederne er mange, og det er priserne også. Vi foreslår, at du kontakter os, så vi i fællesskab kan finde frem til en god og fornuftig pris på dit nye tag.

Vores tagarbejde er altid kendetegnet ved kvalitet. Samtidig er det vigtigt for os at have en god dialog med kunden og at kende til kundens ønsker og behov, så vi sammen kan finde en god og billig løsning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

​Du er velkommen til at kigge forbi eller kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med tagarbejde. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 40 40 55 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail jbech@firma.tele.dk.​

Firma

Tømrerfirmaet Jørn Bech

CVR: 30217144

Adresse​

Teglvænget 78, Als

9560 Hadsund

Kontakt

Tlf.: 40 40 55 00

E-mail: jbech@firma.tele.dk