Telefon: 40 40 55 00

Teglvænget 78, Als
9560 Hadsund

Tilbygning til alle formål eller ombygning af hus​

Overvejer du at få en tilbygning eller måske en ombygning af hus? Hos Tømrerfirmaet Jørn Bech har vi lavet tilbygninger for private og erhverv i 30 år. En tilbygning kan være alt fra en udestue til en udbygning af selve huset. Vi kører i blandt andet Als, Hadsund, Aalborg og mange andre steder for at lave tømrer- og entreprisearbejde.

En udestue, en garage eller en større tilbygning

​Vi kan opføre enhver form for tilbygning, og vi kan lave enhver form for ombygning. Det kan give dig en bedre udnyttelse af husets kvadratmeter, eller det kan give mere plads i huset. Måske er familien blevet for stor, eller måske passer huset ikke til familien. Det kan også være en garage til bilen eller en udestue til haven.

Vi kan blandt andet bygge:

  • Et ekstra værelse
  • Et større badeværelse
  • En garage eller carport
  • Et skur eller et værksted
  • En udestue eller en vinterhave
  • En tilbygning med et eller flere rum.

Vi tager gerne en snak om priser og muligheder, så vi kan finde frem til en skræddersyet løsning. Vi lægger altid vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi finder frem til den bedste løsning sammen med kunden. Vi har i det hele taget fokus på at have en god dialog med kunden, så vi får kendskab til kundens ønsker og behov. Samtidig lægger vi vægt på kvalitet i vores arbejde.

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud med en god pris for en tilbygning eller ombygning.

Du kan kontakte os på telefon 40 40 55 00 eller på e-mail jbech@firma.tele.dk.​

Firma

Tømrerfirmaet Jørn Bech

CVR: 30217144

Adresse​

Teglvænget 78, Als

9560 Hadsund

Kontakt

Tlf.: 40 40 55 00

E-mail: jbech@firma.tele.dk