Totalentreprise og hovedentreprise ved byggeri​

Skal du have udført et byggeri eller en modernisering i en totalentreprise? Hos Tømrerfirmaet Jørn Bech har vi specialiseret os i byggeri, renovering og modernisering. Det kan for eksempel være et badeværelse, hvor vi står for istandsættelsen i en totalentreprise eller i en hovedentreprise. Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Als, Hadsund, Aalborg og omegn.

Undgå bekymringer ved at vælge en totalentreprise

​En totalrenovering af for eksempel et badeværelse kan inkludere tømrere, snedkere, VVS-installatører, kloakmestre, elektrikere, malere og murere. Det er mange mennesker og mange arbejdsopgaver, som skal passe sammen, og de skal udføres i den rette rækkefølge.

Styringen af eget byggeri eller renovering bliver hurtigt uoverskueligt for de fleste mennesker. Derfor tilbyder vi at varetage projektet i en hoved- eller totalentreprise.

Når du benytter os som totalentreprenør, undgår du mange bekymringer ved at skulle koordinere de forskellige faggrupper, herunder kontakten med myndigheder og andre aktører.

​Vi lægger vægt på det grundige forarbejde, hvor vi finder frem til den bedste løsning. Vi har med andre ord fokus på at have en god dialog med kunden, så vi får kendskab til ønsker og behov. Samtidig har vi fokus på at levere kvalitetsarbejde, når vi har en totalentreprise.

Kontakt os for at få et tilbud på et byggeprojekt

​Du er altid velkommen til at få mere at vide om, hvad vi tilbyder. Samtidig kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede totalentreprise.

Du kan ringe på telefon 40 40 55 00, eller du kan skrive til e-mail jbech@firma.tele.dk.​

Firma

Tømrerfirmaet Jørn Bech

CVR: 40346929

Kontakt

Tlf.: 40 40 55 00

E-mail: jbech@firma.tele.dk