Telefon: 40 40 55 00

Teglvænget 78, Als
9560 Hadsund

Udskiftning af vinduer for private og erhverv​

Er tiden kommet til udskiftning af vinduer og døre? Hos Tømrerfirmaet Jørn Bech har vi stor ekspertise med udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv. Vi har 30 års erfaring, og vores kunder er fra Als, Hadsund og Aalborg samt mange andre steder.

Ofte er det bedst med udskiftning af vinduer

​Vi tilbyder alt fra reparation, restaurering og vedligeholdelse samt udskiftning af vinduer og døre. Ofte kan det bedre svare sig på længere sigt at få nye vinduer og nye døre. Andre gange er det tilstrækkeligt med nogle mindre reparationer. Vi kan for eksempel tilbyde udskiftning af glaslister, tætningslister og beslag. Vi tilbyder også montering af dør.

Vi tilbyder trævinduer og træ/alu-vinduer samt døre fra følgende producenter:

  • KPK
  • ​Velux
  • ​Velfac
  • ​Rationel
  • ​Hvidbjerg.

Trævinduer kan også leveres i ædeltræ, men det meste populære er vedligeholdelsesfrie træ/alu-vinduer, hvor der er aluminium udvendigt og træ indvendt samt lavenergiruder. Vi gennemgår gerne de mange muligheder, så vi sammen kan finde frem til en fornuftig løsning til en god pris.

Vores tømrerarbejde er altid kendetegnet ved kvalitet. Dertil kommer, at vi har fokus på at have en god dialog med kunden samt at kende til kundens ønsker og behov.

Kontakt os for at få et tilbud på vinduesarbejde

​Du er velkommen til at kontakte os, og vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel udskiftning af vinduer.

Du kan ringe på telefon 40 40 55 00, eller du kan skrive til os på e-mail jbech@firma.tele.dk.​

Firma

Tømrerfirmaet Jørn Bech

CVR: 30217144

Adresse​

Teglvænget 78, Als

9560 Hadsund

Kontakt

Tlf.: 40 40 55 00

E-mail: jbech@firma.tele.dk